Semester Sverige runt

Hej hopp, har varit runt i Sverige på lite semster. Den är inte riktigt slut ännu för just nu befinner jag mig nere i Helsingborg och hälsar på min bror tillsammans med Mamma och sture.
Men jag ska sammanfatta vad som hänt den senaste veckan:

Fallensdagar:
Åkte hem till mamma för att kika lite på fallensdagar. Det var precis lika ofantligt tråkigt som vanligt. Förstår mer o mer för varje år varför jag valt att jobba istället för att festa. Men det blir väl kanske så när man inte är uppvuxen i staden för det verkar va allas höjdpunkt- träffa gamla klasskompisar.
Nåja... Mamma, sture och jag strosade runt lite granna men som sagt, det var inte så kul så vi gick hem till pizzerian som ligger i samma hus de bor o käkade. Tog Rödspätta och Guuuuuuuuud så gott det var! *smums*
Efter lite trubadurunderhållning och två öl senasre gick vi upp till mamma o sture och jag gick o la mig. det var inte lätt att sova i allt bök! Det glipar flera cm vid fönstret så allt ljud utanför på gatan kommer in. Och mitt i natten kommer det en rabiat kärring (förlåt uttrycket men 55åring som druckit sig stup packad) som gick fram o tillbaka på gatan och skrek -PASSA DIG JÄVLIGT NOOOOOOGA! *suck*
Jaja... sov väl iaf en två-tre timmar den natten. Sedan var det dags att gå upp, äta lite frukost o ta bilen o köra ner till GBG igen och hämta upp älsklingen för vidarefärd mot Västervik.

Västervik:
Resan dit gick bra. Vi stannade i Mariannelund och käkade lite. Men så många samhällen, tex Bruzaholm, som var nedlagda och öde! Annars är sverige väldigt vackert!
Vi kom till Lysingsbadets camping runt 5 på eftermiddagen. Och R o E kom ut och hämtade oss. De hade glömt att packa ner tältpinnar till förtältet och sedan en presenning att lägga som golv så vi fick åka runt o leta i lite affärer men vi löste det dagen efter istället. Tänkte ju liksom inte på atta det var lördag och klockan var efter 17!
Västervik var iaf väldigt mysigt! Små små jätte söta hus, havet, skärgård o ja... jätte mysigt!
Vi gjorde inte så mycket i V-vik men strosade runt lite i affärer inne i stan, badade o solade massor vid poolen inne på campingen, grillade mm.
Testade även vårdcentralen i V-vik. Jag kan ju aldrig hålla mig frisk... Tyvärr var de inte till någon hjälp. Så ag har faktikst legat o varit sjuk mestadels under V-vik resan. Sista dagen hade vi besökt en hälsokost så då började jag känna mig lite bättre o var på bättre humör.
Vi åkte iaf hemåt på onsdagen och då skulle vi ju egenltigen åkt upp till Ullbergarna i Grebbestad men det blev för lite folk så de ställde in *snyft*
Så vi åkte hem till Fam Davidsson i U-A. Sov där och dagen efter åkte hela familjen ut på havet. Var helt underbart! La till vid någon liten ö och bara gottade oss i solen, grillade och åkte hemåt vid 19 så att kag kunde hinna med en buss till GBG. Skulle ju jobba några timmar på fredagen.



Helsingborg:

Blogg dags :-)

Hej hopp,

i morse vaknade jag klockan 6 efter att ha sovit gott. Gick upp och ställde mig i duschen. Ville verkligen inte gå ur den men jobbet väntade så det var bara att pallra sig iväg.
Tänkte att jag skulle vara smart och faktikst ta på mig jackan i morse eftersom det spöregnade på mig igår och jag blev dyngblöt. Men icke sa nicke! Idag sken solen i princip hela dagen. Det var en skur där på morgonen precis när jag kommit till jobbet.
Hur som helst så har vi inte gjort så mycket idag... Jag har skurit runt afficherna så de ska passa i ramen, som I och E så fint satt upp på MP kontoret. Arbetsträning på hög nivå!!! ;-P
Slutade min dag vid 13 och åkte iväg o handlade så jag kunde göra mig lite lunch. Var såååååå hungrig men jag var ganska duktig idag faktikst! Det "ramlade" "bara" ner 4 chokladbitar.... Ta 4 för 20 liksom!!! Vem kan missa ett sånt erbjudande ;-D Åt bara en liiiiiiten bit av "japp´en" innan maten. Jag Loooooovar!

Nu väntar jag på att min älskling ska komma hem ifrån Uddevalla. Han har varit hos sina föräldrar i natt. Han var så söt o hade diskat och städat när jag kom hem från jobbet igår :)
Dessutom satt det en lapp på kylen och när jag gick o la mig låg det en lapp nedbäddad på huvudkudden. Sååååå Söt så söt!!! Min puss!



I morgon ska jag till sjukgymnasten på morgonen och sedan åker jag till Trollhättan. Det är ju Fallens dagar nu så jag tänkte kika lite o hälsa på där jag jobbat de senaste åren (Odd Fellow Gården) och se om de kanske har nån god öl eller två ;-) Blir iaf väldigt lugnt. Ska upp ganska tidigt på lördag och köra ner till GBG ign och hämta älsklingen och sedan åker vi vidare till Västervik på lite semester.  På tis bär det hemåt igen eller hem o hem. Vi ska upp till M´s föräldrar i Bokenäs och sedan på onsdag morgon klockan 10 ska vi infinna oss i Grebbestad hos Ullbergarna och gå på afterbeachen på Tanumstrand. Hoppas hoppas HOOPPPPAAAAAS på sol!!!
Blir lite farande och flängande nu men skönt att man har bil och att man gör något överhuvudtaget :-)

Nej, nu ska jag kolla om jag ixar det här med scrapbloggen idag igen :-) Wisch me good luck!

Puss på er!!!

Scrapblog testing

Måste ju kolla om jag även fixar att trixa till korten lite




Nähääää! Shit! Jag börjar bli imponerad av mig själv... ett jäkla pillande innan jag kom på hur man gjorde... men nu så!
Nu kan jag ju börja blogga på allvar  :-)


JAG BLIR TOOOOOOKIG!!!



3 gåger har jag skrivit ett inlägg här nu men på något fenomelnalt sätt lyckats fippla bort inläggen (som var ganska långa alla gånger)!! Jag blir så trött!!!
Nu tänker jag inte skriva så mycket förrän jag listat ut vad som är vad och vad jag kan trycka på så saker o ting inte försvinnner!!

Här kommer (förhoppningsvis) lite bilder ifrån vår nya läegnhet som vi flyttar till 30 augusti.
2a våningen, balkongen längst till vänster och sedan är et våra tre fönster som vetter mot vänster. Kommer bli mys!
Så här ser det ut i hamnen där vi kommer att bo
och detta är gården... Fortf en bygg arbetsplats men det kommer bli så fint så fint!

Vi ses!
pusselikraam

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0